Twitter inloggen

[Totaal: 18    Gemiddelde: 2.6/5]

Twitter is een online sociaal netwerk dienst die gebruikers in staat stelt om korte 140 – karakters tellende berichten te sturen, zogenaamde ‘tweets’.
Geregistreerde gebruikers kunnen tweets lezen en plaatsen, maar niet-geregistreerde gebruikers kunnen ze alleen lezen. Gebruikers hebben toegang tot Twitter via de website www.twitter.com, sms of via mobiele apps. Twitter Inc is gevestigd in San Francisco en heeft meer dan 25 kantoren over de hele wereld.

Inlog instructies voor Twitter

Volg de onderstaande instructies om in te loggen bij je Twitter account. Ga als eerst naar de website www.twitter.com. Je ziet nu bovenaan een inlogscherm ( zie onderstaande afbeelding).

Twitter inloggen

Vul in het eerste veld je gebruikersnaam of e-mailadres en in het tweede veld je wachtwoord. Klik vervolgens op de blauwe knop ‘Inloggen’. Als je het goed hebt gedaan heb je nu toegang tot je twitter-account.

Wachtwoord vergeten?

Ben je je wachtwoord vergeten? Dan kun je onderaan het veld inloggen op de link  ‘Wachtwoord vergeten’ klikken.
Twitter wachtwoord vergeten

Je kunt nu in dit veld je gebruikersnaam of e-mailadres invullen en vervolgens op het knopje ‘zoeken’ klikken. Nu zal je een bevestigingsmail ontvangen met een nieuw wachtwoord.

Belangrijke links

Beschrijving URL
Homepage Twitter.com
iPhone app Download van de App Store
iPad app Download van de App Store
Android app Download van de Play Store

Over Twitter

Twitter werd in maart 2006 opgericht door Jack Dorsey, Evan Williams, Biz Stone en Noah Glass. In juli 2006 werd de website gelanceerd. De service werd snel populair over de hele wereld. Twitter heeft meer dan 100 miljoen gebruikers,  in 2012 werden er ongeveer 340 miljoen tweets geplaatst per dag. De service behandeld ook 1,6 miljard zoekopdrachten per dag. In 2013 was Twitter een van de tien meest bezochte websites, en is beschreven als de ‘SMS van het internet’. Met ingang van juli 2014 heeft Twitter meer dan 500 miljoen gebruikers, waarvan er meer dan 271 miljoen actieve gebruikers zijn.