Thuisbezorgd inloggen

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Eenvoudige instructies voor Thuisbezorgd inloggen. Takeaway.nl BV creëerde aanvankelijk onder zijn Nederlandse naam Thuisbezorgd.nl. Thuisbezorgd.nl is gespecialiseerd in online bestellen van maaltijden en de levering aan huis. Thuisbezorgd.nl is een intermediair online portaal tussen de klanten en de restaurants. Klanten kunnen hun menu’s online bestellen van verschillende restaurants, en het wordt geleverd door de restaurants direct naar hun huis.

Inlog instructies voor Thuisbezorgd.nl

Als je wilt inloggen bij Thuisbezorgd.nl, ga je naar de website (www.thuisbezorgd.nl) op de voorpagina zul je rechtsboven de knop ‘inloggen’ zien. Hier klik je op. Daarna vul je bij het bovenste vakje je e-mailadres (of gebruikersnaam) in. Bij het onderste vakje vul je je wachtwoord in. Let op: invullen van deze gegevens zijn verplicht om te kunnen inloggen! Zie ook onderstaande afbeelding voor meer informatie.
Thuisbezorg.nl inloggen

Wachtwoord vergeten?

Als je je wachtwoord hebt vergeten kun je bij de voorpagina klikken op ‘Inloggen’. Vervolgens klik je op Wachtwoord vergeten?. Je wordt nu om je e-mailadres gevraagd. Zoals hieronder te zien is, is dit nodig om een nieuw wachtwoord te kunnen ontvangen.
Thuisbezorgd.nl wachtwoord vergeten
Als je de instructies hebt gevolgd, kan je nu met je huidige email-adres en je nieuwe wachtwoord inloggen.

Belangrijke links

Beschrijving URL
Homepage Thuisbezorgd.com
iPhone app Download van de App Store
iPad app Download van de App Store
Android app Download van de Play Store

Meer over Thuisbezorgd.nl

Jitse Groen creëerde de website na het vinden van hoe moeilijk het was om lokaal restaurant menu’s online te vinden.
2000: lancering van de website thuisbezorgd.nl
2008: het bedrijf breidt uit naar België (Pizza.be) en Duitsland (lieferservice.de)
2010: het bedrijf verandert haar internationale naam van Thuisbezorgd.nl naar Takeaway.com
2011: de websites zijn opnieuw ontworpen, met een nieuw logo
Thuisbezorgd.nl logo
2012: Takeaway.com ontvangt een investering van €13 miljoen van Prime Ventures. Takeaway.com is gelanceerd in het Verenigd Koninkrijk onder dezelfde naam.
2013: begon Bitcoin te accepteren in november 2013.
2014 : Takeaway.com ontvangt een andere investering van €74.000.000 in een serie B – ronde onder leiding van Macquarie Kapitaal en Prime Ventures. Ze hebben hun nieuwe logo ook in andere landen gelanceerd.
De organisatie is marktleider in Nederland (marktaandeel van 90 %) en België (70 %). De website verwerkt meer dan 800.000 bestellingen per maand voor 10.000 restaurants.