Over Ons

Inloggenn.nl is een onafhankelijke website met tips en handleidingen voor websites en mobiele apps. Met onze handleidingen willen we het makkelijk maken voor internetgebruikers om in te loggen op hun favoriete diensten. Onze website wordt dagelijks geüpdatet met nieuwe handleidingen, tips en nieuws. We willen graag de internetgebruikers leren hoe ze op de juiste manier kunnen inloggen op een bepaalde website of app. Door gebruik te maken van een heldere structuur en eenvoudig taalgebruik hopen we dat onze bezoekers onze handleidingen ook makkelijk kunnen volgen. Uiteraard valt er nog veel te verbeteren aan Inloggenn.nl en met jullie hulp zullen we dat ook blijven doen.

Inloggenn.nl is een onderdeel van Loginn.co. Waar Loginn.co zich right op de Engelstalige gebruikers, is Inloggenn.nl speciaal voor de Nederlandse gebruikers opgezet. We plaatsen enkel handleidingen voor Nederlandse diensten en diensten die in Nederland beschikbaar zijn.

Ons bereiken

Mocht je contact met ons willen opnemen om welke reden dan ook, aarzel dan niet. Je kunt ons bereiken via ons contactformulier. Voor updates kunt u ons ook volgen op Facebook of Twitter.