Marktplaats inloggen

[Totaal: 30    Gemiddelde: 2.7/5]
Welkom bij de instructies voor Mijn Marktplaats Inloggen. Marktplaats.nl is een advertentie website gevestigd in Nederland, gestart in 1999. Het werd overgenomen door eBay op 10 november 2004. Op Marktplaats kun je van alles tegenkomen, van auto’s tot koelkasten, van TV’s tot platenspelers en nog veel meer. Marktplaats.nl is een van de meeste bezochte websites van Nederland.

Inloggen op Mijn Marktplaats

Als je advertenties wilt plaatsen, of reageren op de advertenties van anderen, dan moet je ingelogd zijn met je Mijn Marktplaats account. Inloggen op Marktplaats is heel simpel. Volg de onderstaande instructies om in te loggen op je account.

  • Ga eerst naar Marktplaats.nl met je browser.
  • Vervolgens klik je in het bovenste menu op Mijn Marktplaats.

Marktplaats Inloggen

  • Nu kom je op de inlogpagina van Marktplaats.
  • Vul nu je email-adres en je wachtwoord in en klik vervolgens op Inloggen om in te loggen op Marktplaats.

Mijn Marktplaats Inloggen
Als alles goed is gegaan, ben je nu ingelogd en kan je advertenties plaatsen of reageren op de advertenties van anderen.

Marktplaats wachtwoord kwijt?

Indien je niet kan inloggen op Mijn Marktplaats, kun je proberen om je wachtwoord te resetten. Dit kun je zeer eenvoudig doen naar de Wachtwoord vergeten pagina te gaan. Hier vul je vervolgens je email-adres in en klik je op Versturen. Binnen enkele seconden krijg je een email binnen met instructies om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Bron: Marktplaats.nl