ABN AMRO Inloggen

[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.7/5]

We hebben een nieuwe handleiding voor onze Nederlandse bezoekers. Met deze handleiding leggen we uit hoe je heel eenvoudig kunt inloggen op je ABN AMRO rekening. ABN AMRO Bank NV is een Nederlandse staatsbank met het hoofdkantoor in Amsterdam. Het werd hersteld, in zijn huidige vorm in 2009, na de overname van de oorspronkelijke ABN AMRO door een bankenconsortium bestaande uit Royal Bank of Scotland Group, Banco Santander en Fortis. Na de ineenstorting van Fortis werd het genationaliseerd door de Nederlandse overheid samen met Fortis Bank Nederland.

ABN AMRO Inloggen met e.dentifier

Om je bankzaken te kunnen doen moet je uiteraard ingelogd zijn op je ABN-acount. En om in te loggen heb je een zogenaamde e-dentifier nodig.
edentifier ABN
Tegenwoordig krijgt iedereen de e.dentifier 2 maar er zijn nog steeds veel mensen die nog gebruik maken van de oude variant. In deze handleiding zullen we de stappen voor beide apparaten behandelen.

Inloggen met e.dentifier 1

Open je browser en ga naar abnamro.nl
Let er wel op dat je een groene balk hebt in je adresbalk. Dit geeft aan dat de website die je hebt bezocht  authentiek is.

ABN AMRO Veilig bankieren
Verlaat de website als de groene balk niet aanwezig is.

Klik nu op de gele Log in knop op de voorpagina.
ABN AMRO Inlog
Je kan nu inloggen met een identificatienummer of een e.dentifier. Als je inlogt met een identificatienummer, heb je geen e.dentifier nodig. Voor inloggen met een identificatienummer mag je doorscrollen naar beneden waar we dat behandelen. Klik nu op Naar inloggen met e.dentifier om door te gaan.
ABN AMRO Inloggen
Selecteer vervolgens de e.dentifier waarmee je wilt inloggen.

edentifier ABN AMRO inloggen
Inloggen met de e.dentifier

Inloggen met e.dentifier 1: Vul je rekeningnummer en pasnummer in en klik je op Volgende.

Inloggen met e.dentifier 2: Vul je rekeningnummer, pasnummer en de respons van de e.dentifier 2 in en klik vervolgens op Volgende.

edentifier 2 ABN AMRO
Inloggen met de e.dentifier 2

Als je alles goed hebt ingevuld, dan heb je nu toegang tot online bankieren met ABN.

Inloggen met identificatiecode

Als je een identificatiecode hebt, kun je ook daarmee inloggen op je ABN AMRO account. Dan heb je ook geen e.dentifier nodig voor verificatie. Deze methode wordt voornamelijk bij de ABN AMRO app gebruikt.
Om in te loggen met je identificatiecode ga je weer naar abnamro.nl en klik je op de gele Log in knop.
Vervolgens krijg je het volgend schermpje te zien:

ABN AMRO Identificatiecode
Inloggen op ABN met je identificatiecode.

Vul nu je rekeningnummer, pasnummer en je 5-cijferige identificatiecode in en klik vervolgens op Log in. Als je de gegevens juist hebt ingevuld, heb je nu toegang tot je ABN AMRO account.

Heb je vragen? Stel ze dan gerust door een bericht hieronder te plaatsen.